Vastaa aiheeseen: Fetismi ja parisuhde

#264863
 avatar
Nimetön

Itselläni oli yllä olevan kirjoituksen kaltainen tilanne viime vuoden puolella. Ryhdyin tapailemaan ikäistäni naista, siis nelikymppistä. Heti ensi tapaamisista lähtien olin oma itseni, milloin nahkahousuissa, milloin pillifarkuissa, milloin – siunatkoon! – niiden yhdistelmissä. Asiaa en kuitenkaan ottanut verbaalisella tasolla esiin, annoin hänen tehdä näkemänsä perusteella omat johtopäätökset, ja jos/kun ottaisi puheeksi, sitten puhuisin.

Asiain tola ei tuntunut häntä lainkaan vaivaavan. Päin vastoin, sain silloin tällöin kehujakin kuulla. Vaikka kyseessä oli, kuten ajan kuluessa paljastui, hartaasti uskova nainen, ei se estänyt häntä hankkimasta vahapäällystettyjä pillifarkkuja. Koin että hän hankki ne vähän minun mielikseni, tai ainakin näin haluan uskotella. Myös ensimmäisille kunnon treffeille hän osti tyylikkään ja näpsäkän asun, johon kuului nahkajakku.

No, suhde väljähti ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan, mutta se ei johtunut näistä materiaalisista viehtymyksistä, vaan pikemminkin immateriaalisista.

Itselleni tämä opetti ja osoitti sen että omalla itsellä kannattaa mennä, jos ei natsaa, niin sitten ei. Ja kun kerran täällä vaan ollaan,  on turha kuluttaa aikaansa siihen että vatvoo mitä muut ajattelevat.

0